Biciclist înjurat și amenințat de muncitori de la RADP Cluj. Bărbatul le atrăsese atenția că au parcat pe pista de biciclete (VIDEO)

Biciclist înjurat și amenințat de muncitori de la RADP Cluj. Bărbatul le atrăsese atenția că au parcat pe pista de biciclete (VIDEO)
Captură Video - Monitorul de Cluj / Youtube

Un biciclist a fost înjurat și amenințat de mai mulți angajați ai Regiei Autonome a Domeniului Public din Cluj, infomează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Luiza Cergan. Bărbatul le-ar fi atras atenția muncitorilor că ar fi blocat pista de biciclete, după ce și-ar fi parcat mașina necorespunzător. De aici și până la un adevărat scandal n-a fost decât un pas.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Biciclist amenințat de angajați ai RADP Cluj

Scandalul a pornit în momentul în care biciclistul a văzut că angajații Regiei Autonome a Domeniului Public au parcat pe pista destinată special bicicliștilor. Acesta se pare că le-ar fi atras atenția că au parcat într-un loc nepermis, moment în care muncitorii au început să îl înjure și să îl amenințe.

Biciclistul avea montată o cameră de luat vederi pe ghidonul bicicletei și a folosit-o pentru a surprinde tot momentul, apoi a publicat imaginile pe internet.

Bărbatul a precizat în postare că speră ca videoclipul său să fie văzut de autorități, iar muncitorii care aproape au sărit la bătaie sa fie sancționați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`