Caz ȘOCANT la Galați: Bebeluș, ucis de propria mamă (VIDEO)

Caz ȘOCANT la Galați: Bebeluș, ucis de propria mamă (VIDEO)
Sursa: Pixabay

Bebelușul care a fost strangulat de mama lui, la Galați, a murit. Băieţelul s-a stins duminică, la spital. Tânăra, de 35 de ani, se află în depresie, iar când și-a dat seama ce a făcut, a vrut să își ia viața. Băieţelul a fost găsit în agonie chiar de tatăl lui, iar medicii s-au chinuit o jumătate de oră să-l readucă la viaţă, informează B1 TV.

Se pare că femeia suferă de depresie, fiindu-i administrate medicamente în acest sens, iar când soțul, împreună cu celălalt fiu, s-au întors de la cumpărături, aceasta le-a spus că l-a sugrumat pe celălalt copil al lor.

Nimeni nu îşi poate explica ce a întunecat mintea femeii. Era singură acasă cu bebeluşul de doar opt luni. Într-un moment de rătăcire femeia şi-a strangulat pruncul cu propriile mâini. Apoi s-a retras în dormitor şi a încercat să se sinucidă.

Echipajul de salvatori s-a luptat 30 de minute să-l readucă la viaţă pe micuţ.

Mama copilului a fost şi ea transportată la spital. Are răni grave pe care şi le-a provocat singură. Nu a fost în stare să spună ce a determinat-o să-şi atace copilul.

Din păcate, micuţul de opt luni a murit pe patul de spital.

După ce va fi stabilizată, mama bebeşluşului va fi internată la spitalul de psihiatrie din Galaţi. Dacă medicii vor constata că are discernământ, femeia riscă să stea până la 25 de ani după gratii.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră