Beatrice Mahler: Am spus că e medicină de front, pentru că am chemat colegii de acasă, din odihnă / La ATI paturile sunt complet pline

Beatrice Mahler: Am spus că e medicină de front, pentru că am chemat colegii de acasă, din odihnă / La ATI paturile sunt complet pline

Managerul Institutului Marius Nasta din București a explicat situația din unitatea medicală pe care o conduce. La ATI, paturile destinate pacienților cu COVID-19 sunt pline, iar personalul medical a fst chemat din concediu, pentru a trata bolnavii.

Mahler a declarat, la Realitatea Plus, că situația de la Marius Nasta este din ce în ce mai tensionată. Paturile sunt pline, iar medicii se mobilizează în fiecare moment, pentru a face față situației.

Semnal de alarmă față de starea sistemului sanitar

Managerul Beatrice Mahler trage un semnal de alarmă cu privire la starea cadrelor medicale, doctorii ce au fost chemași din concediu de odihnă pentru a trata pacienții.

„„De mai bine de o săptămână, în Marius Nasta, situația e tot mai încărcată în ultima săptămână. (…) E un cumul de activitate care suprasolicită fiecare membru al echipei de la Marius Nasta. Toți ne-am mobilizat ca să facem față momentului. (…) Am spus că e medicină de front, pentru că am chemat colegii de acasă, din odihnă. (…) Avem provocări noi, care ne-au făcut să ne mobilizăm. Dar în această situație timp lung nu o să rezistăm”, a explicat ea, pentru sursa citată mai sus.

Totodată, managerul Institutului Marius Nasta susține că există medicamente suficiente pentru tratarea pacienților. „Avem medicamente pentru pacienții COVID, avem o legătură strânsă cu Mnisterul Sănătății. Ne-am dori ca oamenii să respecte regulile, să poarte această mască. Am observat cu toții că purtarea măștii protejează de transmiterea bolii. Ar trebui să o purtăm din casă și până ne întoarcem acasă. La ATI paturile sunt complet pline”, a precizat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)