Bătrân de 90 de ani din Vaslui, prădat iar de hoți printr-o nouă metodă. „Nu e prima dată. Vreo 500 milioane i-au furat până acum”

Bătrân de 90 de ani din Vaslui, prădat iar de hoți printr-o nouă metodă. „Nu e prima dată. Vreo 500 milioane i-au furat până acum”
Sursa foto: Captură video - Știrile Pro TV

Un bătrân de 90 de ani din județul Vaslui a fost prădat de hoți. El a fost lăsat fără 6.000 de lei, bani pe care-i strânsese pentru propria înmormântare. Culmea, nu e prima oară când bărbatul cade în plasa unor escroci. Acum a avut, însă, noroc, iar polițiștii i-au prins rapid pe făptași.

Bătrân din Vaslui, prădat de hoți. Din nou

Suspecții au mers acasă la Ion Pruteanu și au pretins că vor să cumpere nuci de la el, informează Știrile Pro TV. Ei i-au dat o bancnotă de 100 de lei, iar bătrânul a mers să le aducă restul. Astfel, indivizii au aflat unde erau ținute economiile, apoi, în timp ce unul dintre ei a urcat în pod pentru a lua marfa, celălalt a golit borcanul cu bani.

Hoții au fost prinși rapid

Când și-a dat seama că a rămas fără bani, bătrânul și-a alertat vecinii. Hoții au fost prinși rapid.

„Cei doi au fost identificați în scurt timp de către polițiști, în municipiul Bârlad. Prejudiciul cauzat, în sumă de 6.000 lei, a fost recuperat în totalitate”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Știrile Pro TV.

Cei doi indivizi, cu domiciliul în județul Galați, au fost reținuți, fiind acuzați de furt calificat.

„Era negru-verde la față că i-au furat banii, dar când a auzit că i-a prins s-a mai bucurat un pic. Nu e prima dată. Vreo 500 milioane i-au furat până acum”, a susținut Nadia Ungureanu, o vecină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`