Un nou episod ‘BĂTAIE PE TIGĂI LA PREȚ REDUS’: Brăilenii s-au călcat în picioare la inaugurarea unui magazin (VIDEO)

Un nou episod 'BĂTAIE PE TIGĂI LA PREȚ REDUS': Brăilenii s-au călcat în picioare la inaugurarea unui magazin (VIDEO)

A fost haos la înaugurarea unui magazin din Brăila, unde au fost promoţii la toate produsele. 700 de oameni, unii veniţi chiar cu noaptea-n cap, au aşteptat deschiderea uşilor. Când acest lucru s-a întâmplat, s-au îmbrâncit şi s-au luat la ceartă pentru a ajunge mai repede la rafturi. Cel mai aproape de intrare erau tigăile, aşa că acestea s-au epuizat primele.

BOMBĂ MONDENĂ! IULIA VÂNTUR S-A DAT DE GOL! PE CINE IUBEȘTE DE FAPT ÎN INDIA! SALMAN KHAN E DISPERAT

Un nou episod ‘BĂTAIE PE TIGĂI LA PREȚ REDUS’: Brăilenii s-au călcat în picioare la inaugurarea unui magazin

LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A ÎNCETAT ÎN URMĂ CU CÂTEVA ORE! DAN NEGRU A CONFIRMAT TOTUL

Ademeniți de promoții, 700 de oameni s-au călcat în picioare încă de la prima oră în momentul în care s-au deschis uşile unui supermarket din Brăila. Oamenii au venit cu noaptea-n cap ca să fie primii în interior şi să prindă măcar o tigaie care se vindea la promoţie. Cum tigăile erau cele mai apropiate de intrare, stocul cu astfel de produse s-a golit în mai puţin de 10 minute. Iar cei care au reuşit să ajungă la tigăi, au plecat acasă cu cel puţin una. 400 de tigăi au fost scoase la promoţie. Acestea însă, au fost vândute ca pâinea caldă.

DRAMA ZILEI! VEDETA DE LA KANAL D A FOST IMPLICATĂ ÎNTR-UN TRAGIC ACCIDENT! MAȘINA S-A FĂCUT PRAF! IMAGINI GREU DE PRIVIT

De la tigăi, brăilenii au trecut la televizoare. Unii dintre ei au cumpărat şi câte zece produse, chiar dacă nu aveau nevoie de ele. Podusele s-au epuizat rând pe rând lăsând rafturile magazinului aproape goale. A fost bătaie şi pe aparatele de aer condiţionat, de asemenea vândute la promoţie, cel mai ieftind ajungând la doar 500 de lei.

PANICĂ ÎN SHOWBIZ! ȘTEFAN BĂNICĂ JR A PĂȚIT-O GRAV! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! IMAGINI CUTREMURĂTOARE

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră