Bătaie la un local din Maramureș. Un adolescent a fost agresat fără motiv de un tânăr

Bătaie la un local din Maramureș. Un adolescent a fost agresat fără motiv de un tânăr
Sursa foto: Shutterstock

A fost bătaie într-un local din Maramureș, din comuna Poienile de Sub Munte. Un adolescent de 17 ani a fost agresat de un tânăr de 23 de ani, dar fără vreun motiv.

La intrare, a fost atacat

Minorul a avut parte de o primire șocantă atunci când a intrat în local, alături de alți câțiva prieteni. Agresorul și adolescentul s-au întâlnit pe scările de acces, moment în care tânărul a început să îl lovească pe minor cu pumnii, conform observatornews.

Imediat, agresorul a intrat în restaurant ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Minorul a refuzat internarea la spital și emiterea unui ordin de protecție, dar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Tânărul de 23 de ani a fost internat la un spital pentru a fi evaluat psihiatric.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:59 - Nelu Tătaru a fost demis din funcția de președinte PNL Vaslui și va fi scos de pe lista pentru alegerile parlamentare. Nicolae Ciucă: „Nu are cum să mai rămână candidat”
10:56 - Cine este primul român care a reușit la 61 de ani să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri de pe Pământ
10:50 - Vicepreședintele Parlamentului European, Victor Negrescu despre integrarea Schengen terestru pentru România: „Să nu apară o catastrofă. Ar fi o problemă pentru România dacă, eventual, ar exista o ruptură guvernamentală”
10:48 - Când primesc vârstnicii pensia în octombrie. Pensionarii care primesc 100 de lei în plus
10:35 - Eurodeputații au cântat în cor imnul anti-fascist „Bella ciao!” după discursul lui Viktor Orban (VIDEO)
10:26 - Tănase Stamule (PNL) despre acuzațiile de luare de mită aduse fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru: „La toate cererile DNA de până azi, PNL a votat pentru ridicarea imunității. Avem încredere în justiție”
10:11 - Un cunoscut fotbalist al Panathinikos, găsit mort în piscina casei sale. Care este cauza morții
09:53 - Extrem de emoționată, Mirabela Dauer a izbucnit în plâns la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru: „A fost prietenul meu de suflet, omul cel mai bun din viața mea”
09:52 - Tablou al pictorului român Adrian Ghenie vândut cu peste două milioane de euro. Pictura a fost scoasă la licitație în Londra
09:49 - România are datorii mari în țările în care românii au fost tratați. Cea mai mare sumă trebuie plătită pentru Germania