Bătaie între elevele unui liceu din Botoșani, chiar în fața Poliției Locale. Cum s-a terminat conflictul

Bătaie între elevele unui liceu din Botoșani, chiar în fața Poliției Locale. Cum s-a terminat conflictul
Foto: botosaneanul.ro

Scene șocante chiar în fața Poliției Locale Botoșani. Șase eleve de la Liceul Sportiv, cu vârste de 15 și 16 ani, s-au luat la bătaie, miercuri, puțin după orele prânzului.Una dintre fete și-a chemat unchiul și un verișor „în ajutor”, iar o adolescentă a intrat în curtea instituției pentru a nu fi victima agresorilor, scrie stiri.botosani.ro.

ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTAȚI! BURSUCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Polițiștii au intervenit, aplanând conflictul. Ulterior, toată lumea a fost dusă în interiorul secției, pentru declarații, dar și pentru amenzi.

Astfel, bărbatul venit cu mașina pentru a-și apăra nepoata a fost sancționat pentru parcare neregulamentară, primind o amendă de 250 de lei, în vreme ce verișorul „solicitantei” a primit o amendă de 300 de lei, pentru tulburarea liniștii publice, acesta alimentând conflictul odată cu intervenirea sa.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)

”Persoanele implicate au început să-și împartă pumni și palme. Erau două grupuri de fete, iar una dintre ele a apelat la terți pentru a aplica o corecție celuilalt grup. Una dintre fetele agresate s-a refugiat în curtea Poliției, iar noi ne-am sesizat și am intervenit imediat. Au fost aplicate două sancțiuni: una în regim rutier, iar cealaltă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice”,a declaratIoan Onuțu, directorul Poliției Locale din Botoșani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`