Bătaie cu furci, bâte și topoare la un botez în Bihor. 8 oameni, arestați

Bătaie cu furci, bâte și topoare la un botez în Bihor. 8 oameni, arestați
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Șapte persoane au fost arestate după un scandal izbucnit la un botez, în comuna bihoreană Gepiu. O a opta persoană este căutată încă de poliție pentru a ajunge tot în arest. A fost bătaie în toată regula, cu furci, bâte și topoare, fiind nevoie de intervenția a zeci de agenți pentru a potoli spiritele. Culmea, după incident protagoniștii au dat vina tot pe polițiști.

Încăierare la un botez, într-o comună din Bihor

Potrivit ebihoreanul.ro, o familie organiza o petrecere de botez la care nu i-a invitat pe membrii celei de-a doua familii, cu care era în duşmănie, fapt ce i-a supărat pe aceștia din urmă. Oamenii au început să înjure și să blesteme copilul, stârnind furia petrecăreților. Așa a început bătaia cu furci, bâte, topoare, sticle şi pietre, continund până la sosirea forțelor de ordine.

Au interveit zeci de poliţişti din Oradea, Cefa, Tinca, Salonta, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, poliţişti de la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Bihor și jandarmi.

Trei oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Bătăușii au dat vina tot pe polițiști

Judecătoria Salonta a dispus arestarea a opt persoane: şase bărbaţi cu vârste între 28 şi 59 ani, o femeie de 59 ani şi un tânăr de 17 ani, cu toţii din Gepiu. Un bărbat de 28 de ani e căutat încă de poliție. Ei sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare și violare de domiciliu.

În faţa procurorului şi judecătorului de drepturi şi libertăţi, niciunul dintre bătăuşi nu a mai vreo reclamaţie de făcut. „După ce în timpul incidentului le-au reproşat poliţiştilor că n-au venit mai devreme, ca să-i apere pe unii de alţii, la audieri au susţinut că nu au ce să-şi reproşeze unii altora şi că poliţiştii sunt de vină pentru tot ce s-a întâmplat, că nu trebuiau să intervină”, au explicat surse din anchetă, pentru ebihoreanul.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`