Bătaie cu bâte și furci la târgul săptămânal din Onești. De la ce a izbucnit scandalul (VIDEO)

Bătaie cu bâte și furci la târgul săptămânal din Onești. De la ce a izbucnit scandalul (VIDEO)
Sursa foto: Captură Video - Marius Mihalcea / YouTube

Bătaie ca-n Evul Mediu, în mijlocul târgului din Onești, județul Bacău. Mai mulți bărbați au sărit unul la altul cu bâte și furci. Preț de câteva minute bune, indivizii și-au mai împărțit pumni și picioare, în timp ce martorii stupefiați au stat pe margine de teamă să nu fie și ei atacați, informează B1 TV.

Bătaie la târgul săptămânal din Onești

Răfuiala a avut loc în târgul săptămânal din Onești. În imaginile surprinse de un martor se vede cum mai mulți bărbați încep subit să își împartă pumni, picioare și să se ia la trântă în mijlocul târgului. Și pentru că nu era de ajuns, la un moment dat spiritele se încing și mai tare, iar indivizii încep să scoată bâte și furci.

În tot acest timp, alte câteva zeci de persoane asistă stupefiate la strigătele, înjurăturile și loviturile pe care și le împart indivizii. La un moment dat, de teama să nu fie și ei loviți în timpul altercației, oamenii se îndepărtează de grupul de scandalagii.

Se pare că răfuiala ar fi pornit după ce un tânăr de 28 de ani, din Onești, l-ar fi lovit pe un bărbat de 58 de ani, din comuna Târgu Trotuș.

În acest caz, polițiștii din Bacău au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Trei persoane au fost reținut. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care a fost motivul pentru care indivizii s-au luat la bătaie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`