Bărbatul care a lovit-o pe femeia din Lugoj a fost prins de polițiști: Consumase alcool și nu deține permis de conducere

Bărbatul care a lovit-o pe femeia din Lugoj a fost prins de polițiști: Consumase alcool și nu deține permis de conducere

Bărbatul care se afla la volanul mașinii ce a lovit-o pe femeia din Lugoj pe trotuar, a fost prins de polițiști. Potrivit Mediafax, acesta consumase băuturi alcoolice și nu deține permis de conducere.

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a transmis un comunicat în care se arată că bărbatul aflat la volanul mașinii a declarat inițial că era un simplu pasager în momentul producerii accidentului.

În urma investigațiilor, polițiștii ai stabilit că, de fapt, acesta ocupa locul șoferului.

Organele de poliție l-au testat pe bărbatul în vârstă de 28 de nai cu aparatul etilotest, care a determinat o valoare de 0,38 mg/l alcool în aerul expirat.

Totodată, în uma verificărilor făcute în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule„, se mai arată în comunicat.

Între timp au fost identificați și ceilalți pasageri au autoturismului – un minor și trei adulți.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie„, se mai precizează în comunicat.

O femeie din Lugoj a fost grav rănită, duminică, după ce a fost lovită pe trotuar de un autoturism. Șoferul a fugit de la locul accidentului. (Detalii AICI)    

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`