Bărbatul ale cărui rămăşite au fost găsite în Dragoslavele, Argeș, a făcut în trecut închisoare pentru omor. El a fost ucis, la rândul său, de fiul lui

Bărbatul ale cărui rămăşite au fost găsite în Dragoslavele, Argeș, a făcut în trecut închisoare pentru omor. El a fost ucis, la rândul său, de fiul lui
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE: Agenția Agerpres a corectat informația inițială, potrivit căreia tânărul și-a ucis tatăl pentru o locuință. În fapt, crima a fost comisă într-o locuință din municipiul Brașov.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un braşovean în vârstă de 25 de ani a fost reţinut în cazul rămăşiţelor umane găsite lângă localitatea argeşeană Dragoslavele, pe 23 decembrie 2023. El este fiul victimei.

Rămășițele aparțin unui bărbat de 53 de ani cu domiciliul în București, care avea antecedente penale. El ar fi fost omorât de fiul său cu lovituri de MMA (arte marţiale combinate) pentru o locuinţă pe care o deţinea în municipiul Braşov.

Ce a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov despre această crimă

Fapta a fost săvârşită în judeţul Braşov, motiv pentru care dosarul a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

„Este o violenţă în familie, fiul şi-a ucis tatăl pentru o locuinţă în municipiul Braşov. (…) Suspectăm că omorul a fost unul agresiv, de tip lovituri MMA, pentru că fiul este practicant al acestui sport, dar urmează ca aceste elemente să le stabilim cu exactitate ulterior. În prezent, neavând o autopsie şi foarte multe date, este mai mult o suspiciune”, a declarat Adrian Radu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, potrivit Agerpres.

Acesta a mai afirmat că victima a fost omorâtă pe 18 spre 19 noiembrie, cu câteva săptămâni înainte de a fi descoperit braţul său drept. Până în prezent nu a fost găsit întregul corp.

Procurorul a mai spus că deocamdată nu poate fi invocată ipoteza că bărbatul ar fi fost dezmembrat de fiul său, rămăşiţele găsite sugerând mai degrabă o activitate a animalelor sălbatice.

Bărbatul ucis fusese condamnat în trecut pentru omor

Tânărul de 25 de ani, inculpat pentru uciderea tatălui său, a fost reținut și se află acum în arestul IPJ Braşov. El urmează să fie adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Știrilor Pro TV, bărbatul ucis avea amprentele în baza de date pentru că, în 1996, a fost condamnat și închis pentru omor, iar între 2015 și 2019 a stat în pușcărie pentru tentativă de omor, după ce a vrut să își ucidă soția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare