Bărbat din Vaslui arestat după ce a obținut fotografii indecente de la o fetiță de 8 ani, inclusiv prin șantaj. Ofițer BCCO: Părinții să monitorizeze activitatea online a copiilor

Bărbat din Vaslui arestat după ce a obținut fotografii indecente de la o fetiță de 8 ani, inclusiv prin șantaj. Ofițer BCCO: Părinții să monitorizeze activitatea online a copiilor
Foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Vaslui, a fost arestat și este acuzat că a obținut imagini cu caracter sexual explicit de la o fetiță de 8 ani și a șantajat-o ca să îi trimită mai multe, potrivit Stirileprotv.ro.

Bărbatul a contactat-o pe Snapchat și i-a cerut poze indecente

Individul ar fi contactat-o de pe un cont fals de Snapchat, o aplicație de mesageri multimedia. Au avut prima conversație în iulie, când acesta i-a cerut o fotografie indecentă.

Copila a luat discuția în joacă și i-a trimis o astfel de poză. După câteva zile, bărbatul a devenit mult mai insistent și a început să o șantajeze ca să îi trimită și alte fotografii indecente.

În cele din urmă, fetița s-a speriat și a cerut ajutorul familiei.

Un ofițer BCCO îi îndeamnă pe părinți „să monitorizeze activitatea online a copiilor”

Ofițerul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate a vorbit pentru Pro TV despre ancheta care îl vizează pe bărbatul din Vaslui.

După ce i-a trimis bărbatului mai multe fotografii, copila i-a povestit plângând, bunicii, prin ce trece. Femeia i-a anunțat pe părinți, care au sesizat un polițist de la postul din sat. Agentul și-a dat seama că e nevoie de o operațiune DIICOT pentru depistarea individului.
Bărbatul suspectat provine din județul Vaslui, este necăsătorit și locuia cu mama sa. Nu are antecedente penale. Asemenea indivizi sunt greu de prins şi, de aceea, e bine că părinții să monitorizeze activitatea online a copiilor”, a declarat ofițerul BCCO.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`