Bărbat din Cluj-Napoca, arestat preventiv după ce a sunat la 112 să anunțe moartea iubitei sale cu 23 de ani mai tânără

Bărbat din Cluj-Napoca, arestat preventiv după ce a sunat la 112 să anunțe moartea iubitei sale cu 23 de ani mai tânără
Foto: Pixabay

Un bărbat de 74 de ani, din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce a sunat la 112 să anunțe că iubita lui, de 51 de ani, a murit, transmite Știri de Cluj.

Bărbat din Cluj-Napoca, arestat preventiv după ce a sunat la 112 să anunțe moartea iubitei sale

Pe 1 septembrie, bărbatul respectiv a sunat la 112 să informeze autoritățile că și-a găsit iubita decedată într-o locuință din Cluj-Napoca. Cei doi ar fi fost cunoscuți pentru consumul excesiv de alcool și pentru conflictele cu violență fizică.

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, cu urme de violență pe corp. Totuși, rănile erau de câteva zile, nu de atunci. Surse din anchetă precizaseră pentru Știri de Cluj că anchetatorii nu exclud ipoteza unei morți accidentale, dar ulterior s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului respectiv.

„În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., cu reţinerea art. 202 C.proc.pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă a inculpatului SFO, cercetat sub aspectul infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.09.2023 până la data de 01.10.2023, inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`