Bărbat care distribuia heroină și cocaină în cluburi din Timişoara, reţinut de DIICOT

Bărbat care distribuia heroină și cocaină în cluburi din Timişoara, reţinut de DIICOT
Foto: ziarulactualitatea.ro

În noaptea de marți spre miercuri, un bărbat din Timișoara a fost reținut de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, fiind suspectat că aducea heroină și cocaină din Serbia, după care le distribuia în orașul său natal, în diverse cluburi și discoteci.

Procurorii DIICOT Timișoara au afirmat că suspectul, în vârstă de 40 de ani, era cunoscut nu numai ca distribuitor al acestor droguri de mare risc, ci și în calitate de consumator, relatează Mediafax.

Anchetatorii au găsit în casa acestuia nu numai droguri (48 de grame de heroină și 25 de grame de cocaină), ci şi sume mari de bani, 25.000 de lei şi 5.000 de euro. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Tribunalul Timiş cu propunerea de arestare preventivă.

„În urma percheziţiei domiciliare s-au găsit sume impresionante de bani, în valută şi în lei, în jur de 250 de milioane de lei vechi şi 5.000 de euro, pe care bărbatul a încercat să îi ascundă, prin plasarea la tatăl său. În urma percheziţiei întregului imobil au fost găsite şi cantităţile de 48 de grame de heroină şi 25 de grame de cocaină. Surpriza nu a fost foarte mare pentru noi, întrucât inculpatul a mai trecut prin sediul DIICOT, Serviciul Teritorial Timişoara, ca urmare a instrumentării unui dosar, acesta fiind cercetat pentru consum de droguri”, a declarat, miercuri dimineaţă, procurorul DIICOT Carmen Martinov.

În urma descoperirilor, individul în cauză este cercetat pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, trafic intern de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului şi comercializării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`