Caz HALUCINANT în Gorj! Un bărbat a ajuns în STARE GRAVĂ la spital, după ce a fost bătut de un vecin gelos şi prietenii lui

Caz HALUCINANT în Gorj! Un bărbat a ajuns în STARE GRAVĂ la spital, după ce a fost bătut de un vecin gelos şi prietenii lui
Sursa: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Mătăsari, județul Gorj, a fost bătut de un vecin, care îl suspecta că are o relație cu soția sa.

Totul a început când un grup de indivizi înarmaţi cu bâte, răngi şi sticle l-au atacat pe bărbatul de 33 de ani, în parc, chiar sub ochii copilului. Pentru a scăpa de agresori, omul a încercat să se refugieze în sediul poliţiei însă, ghinion.

Până la sosirea polițiștilor, care erau plecați să ancheteze un accident rutier, bărbatul a fost tăiat pe față și i-a fost smulsă o ureche, iar agresorii s-au făcut nevăzuți.

Victima a fost transportată de urgență la spital.

Principalul autor al atacului este chiar vecinul bărbatului, scrie observator.tv. Nu este primul conflict între familiile celor doi. Victima neagă orice relaţie cu femeia şi dă vina pe temperamentul agresiv al vecinului său.

După o zi de cercetări poliţiştii au reţinut şase bărbaţi. Agresorii au fost acuzaţi de loviri şi alte violenţe, dar şi de tulburarea liniştii publice.

Pentru faptele lor magistraţii au decis să îi reţină în arestul poliţiei timp de 24 de ore şi să îi plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră