Bărbat arestat pentru trafic de cocaină și canabis, după un flagrant. Cum adusese drogurile în țară

Bărbat arestat pentru trafic de cocaină și canabis, după un flagrant. Cum adusese drogurile în țară
Foto: Pixabay

Un bărbat de 37 de ani, din județul Mehedinți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins în flagrant în timp ce ridica un pachet plin de droguri din Spania, potrivit Agerpres.

Prins în flagrant cu cocaină și canabis

Pachetul fusese introdus în țară din Spania, prin intermediul unei firme de coletărie, și conținea – ascunse printre diverse bunuri – circa 600 de grame de cocaină și 4 kilograme de canabis.

Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a precizat că la perchezițiile efectuate la domiciliul bărbatului respectiv au fost găsite și ridicate mai multe mijloace de probă.

„Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 37 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc şi mare risc, fără drept şi trafic de droguri de risc şi mare risc. Bărbatul a fost prins în flagrant delict, la data de 2 octombrie 2024, în timp ce ar fi ridicat un pachet, introdus în ţară din Spania, prin intermediul unei firme de coletărie, în care s-ar fi aflat, ascunse printre diverse bunuri, aproximativ 600 de grame de cocaină (drog de mare risc) şi 4 kilograme de canabis (drog de risc)”, a declarat IPJ Mehedinți.

A fost arestat

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:19 - Despărțirea momentului. Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus „adio”. Dezvăluiri despre separarea celor doi, în noua piesă a artistului
21:16 - Lucian Lungoci (PSD), despre Mircea Geoană: Pozează în povestea asta de independent și luptă împotriva partidelor politice, când el este, de fapt, produs politic (VIDEO)
21:14 - Boris Johnson a găsit un microfon ascuns în baie după o întâlnire cu Benjamin Netanyahu, susține fostul premier britanic în noua sa carte
20:57 - Cât costă kilogramul de varză în piață. Murăturile sunt mai scumpe
20:53 - Adrian Cozma: PSD dăunează grav României și dăunează grav sănătății PNL. Noi avem un țel cu totul diferit față de ce are PSD-ul. Marcel Ciolacu nu face decât să-l copieze pe Dragnea (VIDEO)
20:48 - Radu Miruță: Singurul candidat cu un mesaj credibil anti-PSD este Elena Lasconi. Geoană numai anti-PSD nu poate fi, Ciucă are mai multe poze cu PSD decât cu uniforma militară pe dumnealui (VIDEO)
20:36 - Diferența dintre carnea și ouăle din Ucraina față de cele din România. Prețul lor este mai mic
20:35 - Mihail Hodorkovski a șters postarea în care îl ataca pe Geoană
20:28 - Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut public totul. Ce interdicție i-a pus tatăl său: “Mi-a spus să nu mă …”
20:24 - Nicolae Ciucă: Românii vor avea grijă, cum au avut de fiecare dată în alegeri, să nu lase puterea într-un singur loc. Nu vrem să avem din nou PSD-ul la toate butoanele (VIDEO)