Bărbat agresat şi împuşcat cu un pistol cu bile, pe o stradă din Sectorul 1

Bărbat agresat şi împuşcat cu un pistol cu bile, pe o stradă din Sectorul 1

Un bărbat a fost împușcat, vineri după-amiază, pe o stradă din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit Poliției Capitalei, victima a fost împușcată cu un pistol cu bile, dar a fost transportat de urgență la spital, iar acum se află în stare stabilă.

Bărbat împușcat cu un pistol cu bile, în plină zile, în Sectorul 1

Poliția Capitalei a anunțat, vineri după-amiază, că a fost sesizată la numărul de urgență 112 despre faptul că un bărbat a fost împușcat și agresat pe o stradă din Sectorul 1.

Potrivit informațiilor date de agenți, victima a fost împușcată cu un pistol cu bile.

La fața locului a fost trimisă de urgență o ambulanță SMURD, iar medicii i-au oferit bărbatului primul ajutor la fața locului. Ulterior, acesta a fost transportat la spital. Poliția Capitalei anunță că starea acestuia este stabilă în acest moment.

”Victima este constientă şi starea ei este stabilă, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. La acest moment poliţiştii fac demersuri pentru clarificarea tuturor împrejurărilor referitor la acest eveniment”, a transmis Poliţia Capitalei.

Bărbat bănuit de tâlhărie, reținut de polițiștii Capitalei

Totodată, polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunță că, joi, au reţinut un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă pe raza Sectorului 3.

“Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie de 58 de ani reclama faptul că la data de 25 mai a.c., în jurul orei 14.30, în timp ce se afla în apropierea unei intersecţii din sectorul 3, un bărbat necunoscut i-a smuls de la gât două lănţişoare, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi ulterior depistat un tânăr de 21 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută comiterea faptei reclamate. Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că în urmă cu trei ani bănuitul ar mai fi săvârşit o altă faptă similară”, transmite Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Tânărul a fost reţinut, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tâlhărie.

Bărbat cercetat de polițiștii capitalei după ce ar fi incendiat un autoturism

De asemenea, un bărbat este cercetat de polițiștii capitalei după ce ar fi incendiat un autoturism.

‘La data de 12 aprilie a.c, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism, pe o stradă din sectorul 4, iar la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 15. Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat ar fi provocat incendierea autoturismului.’, potrivit Poliției capitalei.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat un bărbat, de 41 de ani, fiind reţinută în sarcina acestuia comiterea infracţiunii de distrugere.

În acest caz, bărbatul a fost plasat în stare de arest preventiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`