Bani pentru cine vrea să aibă grijă de un porumbel. Suma oferită de un clujean

Bani pentru cine vrea să aibă grijă de un porumbel. Suma oferită de un clujean
Sursa foto: unsplash

Un bărbat din Cluj vrea să găsească o persoană care să crească un porumbel pe care l-a găsit în fața blocului. Acesta este dispus să ofere o sumă mare de bani persoanei care va avea grjă de pasăre.

Ce sumă de bani oferă

Bărbatul a făcut anunțul pe o rețea de socializare și spune că va oferi și transport pentru pasăre, fiind dispus să meargă până în Cluj, Sălaj, Alba sau Mureș, conform știriedecluj.

El oferă 700 de lei persoanei care va avea grijă de pasăree timp de 2-3 săptămâni.

„Ofer 700 de lei pentru un crescător de porumbei/păsări care să aibă grijă încă vreo 2-3 săptămâni de un pui pe care l-am găsit în fața blocului. După cum spune titlul, în fața blocului era un pui de porumbel care o fi căzut din cuib sau în orice caz stătea neajutorat acolo. Dacă nu îl luam aseară în casă, până acum era felul principal la pisici.

Cred că are în jur de vreo 16-17 zile (încă mai are puțin puf galben) și din ce am citit cam pe la 30 de zile ar trebui să poată zbura. Nu am locul necesar pentru a-l ține, ca urmare dacă este vreun crescător de porumbei (sau alte păsări) în județele Cluj/Sălaj/Alba/Mureș sau chiar mai departe care să-l poată prelua și îngriji până zboară, vă rog să-mi spuneți. Ofer 700 de lei.

EDIT: De asemenea, mă ocup eu de transport și vi-l aduc până la poartă”, a transmis clujeanul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`