ANUNŢ ŞOC! BANI de la STAT pentru MAŞINĂ! Ce CONDIŢII trebuie să îndeplinească familiile şi când intră în vigoare legea?

ANUNŢ ŞOC! BANI de la STAT pentru MAŞINĂ! Ce CONDIŢII trebuie să îndeplinească familiile şi când intră în vigoare legea?

Familiile primesc bani de la stat pentru maşină? Este vorba despre un nou proiect de lege, Un autoturism pentru fiecare familie,ce se adresează familiilor cu minim trei copii, după cum relatează Playtech.ro.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET

Familiile cu trei copii sunt cele care primesc bani de la stat pentru maşină, iar proiectul de lege este deja pe masa Senatului. Dacă acesta se va aproba, urmează să intre în viagoare de la 1 iulie 2020.„Având în vedere necesitatea adoptării unor măsuri urgente în vederea stimulării natalității pentru stoparea crizei demografice din România și totodată necesitatea stimulării achiziționării unor autovehicule noi de minim 7 locuri, mai puțin poluante, se impune adoptarea programului „UN AUTOTURISM PENTRU FIECARE FAMILIE”, vizează facilitarea accesului persoanelor fizice care au în întreținere/îngrijire 3 sau mai mulți copii, la fmantari nerambursabile pentru achiziționarea de autoturisme noi cu poluare redusă EURO 5 sau EUR0 6″,se arată în expunerea de motive, potrivit sursei citate anterior.

ȘOC TOTAL LA PRO TV! CABRAL IBACKA A FĂCUT ANUNȚUL: ADIO, CĂSNICIE! NICIO ȘANSĂ PENTRU ANDREEA IBACKA (GALERIE FOTO)

CE CONDIŢII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEŞTI?

Proiectul de lege se adresează persoanelor fizice, care au trei sau mai mulţi copii în întreţinere. Aceştia vor avea acces la suma de 7.350 de euro, echivalentul a 35.000 de lei. Banii sunt destinaţi achiziţionării unui autovehicul exclusiv nou, din categoria EURO 5 sau EURO 6.

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Urmăriți B1TV.ro și pe
`