HALUCINANT! Încă un bancomat din Arad a fost aruncat în aer de hoţi (VIDEO)

HALUCINANT! Încă un bancomat din Arad a fost aruncat în aer de hoţi (VIDEO)
Foto: Pixabay

Încă un bancomat din Arad a fost aruncat în aer de hoţi, aceștia distrugând tot parterul imobilului în care se afla bancomatul.

Însă hoții nu au avut noroc, fiindcă ATM-ul era gol.

Explozia a avut loc în cursul nopții, pe Calea 6 Vânători, din Arad, la sucursala unei bănci. Explozia a fost atât de puternică încât locul în care se afla bancomatul a fost distrus complet. Hoții au crezut că dau lovitura vieții lor însă în ATM nu se aflau bani.

Angajații sucursalei bancare au fost sesizați în zilele de dinaintea exploziei că se „umblase” la bancomat. Alarmați de aceste semnale, reprezentanții băncii au decis să-l golească.

Anchetatorii verifică toate camerele de supraveghere din zona producerii exploziei şi caută indicii pentru a prinde făptaşii.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un alt bancomat a fost aruncat în aer în oraşul Arad, iar hoţii au scos din aparat trei cutii metalice în care se aflau aproape 500.000 de lei. În lună martie, spărgătorii, un bărbat şi o femeie, au fost prinşi de poliţişti. Aceştia sunt bănuiţi şi că au încercat aceeaşi schemă şi în Timişoara.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`