Balena Albastră la Satu Mare: Două surori salvate în ultimul moment de la moarte!

Balena Albastră la Satu Mare: Două surori salvate în ultimul moment de la moarte!

Surse neoficiale din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) au vorbit pentru prima dată despre pericolul real pe care îl reprezintă jocul mortal Balena Albastră în comunitatea sătmăreană, anunță Presasm.

Mai mult decât atât, cei de la ISJ au adus la lumină un caz de-a dreptul șocant. Două surori din județul Satu Mare, eleve la liceu, respectiv gimnaziu, au fost la un pas să-și pună capăt zilelor din cauza obsesiei pentru jocul rus Balena Albastră care a împins în ultima perioadă nenumărați adolescenți la sinucidere.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar, în colaborare cu mai multe echipe de consilieri le-au surprins pe fete cu brațele mutilate, iar în acel moment s-a declanșat o adevărată operațiune de salvare. În momentul de față, spun cei de la ISJ, elevele se află sub o atentă supraveghere, fiind astfel în siguranță.

La sfârșitul lunii martie, un minor în vârstă de 14 ani din Gherța și-a pus capăt zilelor, umbra jocului Balena Albastră fiind astfel prezentă de multă vreme în județul Satu Mare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`