Băiat de 14 ani, prins de poliţişti la volanul unui autoturism în Turnu Măgurele / Agenţii, atacați de rudele minorului

Băiat de 14 ani, prins de poliţişti la volanul unui autoturism în Turnu Măgurele / Agenţii, atacați de rudele minorului
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Caz șocant în Turnu Măgurele! Un băiat de 14 ani a fost prins de poliţişti la volanul unui autoturism, miercuri seară. Ulterior opririi în trafic, agenţii au fost atacaţi de rudele minorului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 19,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele au oprit pentru verificare un autoturism, pe strada Oituz din localitate, constând că acesta era condus de un minor, în vârstă de 14 ani. În acest timp, în locul în care se aflau poliţiştii s-au prezentat mai multe persoane, rude ale minorului, aflate la un eveniment în zonă, care au devenit recalcitrante”, se precizează într-un comunicat al IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

În momentul în care minorul a fost introdus în autospeciala de poliţie, una dintre persoane l-ar fi îmbrâncit pe unul dintre agenţi şi ar fi aruncat cu un obiect dur în maşină, distrugându-i luneta. De asemenea, o altă persoană a proferat injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor.

Poliţiştii l-au identificat pe tatăl minorului de 14 ani şi l-au condus la sediul Poliţiei Turnu Măgurele.

„Pentru prevenirea unor evenimente nedorite şi menţinerea liniştii şi ordinii publice, la faţa locului au fost direcţionate mai multe patrule de poliţie, o echipă din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi echipe ale Jandarmeriei”, se mai menţionează în comunicat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Capitala Franței este cuprinsă de flăcări. Un incendiu a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)
21:08 - Raed Arafat a oferit ultimele detalii despre situația din județul Galați: „Avem mobilizați peste 1.000 de pompieri cu mijloace de intervenție” /”Sunt alocate 250 de containere, dar dacă este nevoie de completare, se va face acest lucru” (VIDEO_
21:05 - Statul român va achiziționa 37 de trenuri noi. Pe ce rute vor circula
21:00 - Bărbat de 71 de ani, cercetat după ce ar fi oferit droguri unei fete de 15 ani, în schimbul unor favoruri sexuale. El e acum în arest la domiciliu
20:34 - Roxana Mînzatu, despre numirea sa ca vicepreședinte al CE: „E un moment de mândrie pentru țara noastră, pentru că e portofoliul României” / Ce presupune funcția sa de comisar și cum răspunde criticilor (VIDEO)
20:30 - Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică
20:26 - Marius Humelnicu (PSD), după atacul cu benzină care a avut loc la Parlament: Nu există, din punctul meu de vedere, să nu-l găsim pe acest om (VIDEO)