Un violator eliberat de două luni a terorizat un sat. O femeie s-a ascuns în dulap

Un violator eliberat de două luni a terorizat un sat. O femeie s-a ascuns în dulap

Un violator eliberat de numai două luni a fost trimis din nou în spatele gratiilor, după ce a încercat să violeze o femeie. Victima a reușit să scape și să ceară ajutor. Polițiștii au aflat că individul intrase în casă și peste alte familii. Acum, tânărul se află în arest preventiv, iar lista de acuzații este lungă, informează stirileprotv.ro.

Individul, din județul Bacău, fusese trimis în spatele gratiilor acum şase ani. El a fost condamnat pentru viol. Acum două luni, tânărul a fost eliberat. De când s-a întors acasă a terorizat un sat întreg. Localnicii spun că a ameninţat că se va răzbuna pe cei care au depus mărturie împotriva lui şi, mai mult, a intrat peste aceştia în locuinţe. În vizorul lui s-a aflat inclusiv femeia care l-a acuzat atunci de fapte oribile: ”A zis că mă taie şi mă omoară. Când a scăpat, la vreo săptămână, gata! Am stat câteva zile prin păpuşoi am dormit. De trei săptămâni dorm prin păpuşoi tocmai pe pârâu. Toată ziua mă căuta”.
Bărbatul s-a năpustit în casa femeii, care, de frică, s-a ascuns în dulap. Iar rudele ei l-au scos pe individ cu forța din locuinţă.

Dar tânărul nu s-a potolit. Înarmat cu un cuţit, a încercat să violeze o vecină, a cărei soţ lucrează în străinătate. Ea a reuşit să scape din mâinile suspectului şi a dat alarma.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii unui tânăr de 25 de ani bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violente, ameninţare, violare de domiciliu şi tentativă de viol. Acesta a fost prezentat instanţei care a dispus măsura reţinerii preventive pentru 30 de zile.

În urmă cu o lună, recidivistul ar fi violat o altă femeie din sat. Dar victima a ales să îl ierte. Poliţiştii au deschis o anchetă acum pentru a afla dacă nu cumva aceasta ar fi fost ameninţată pentru a nu depune plângere.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul