Ieșire violentă a unui pacient din Bacău. Ce i-a făcut unei asistente (VIDEO)

Ieșire violentă a unui pacient din Bacău. Ce i-a făcut unei asistente (VIDEO)

Incident şocant în Bacău! O asistentă de la Ambulanţă a fost ameninţată cu moartea de un pacient, chiar în curtea Spitalului Judeţean. Femeia a fost ajutată de colegul său şi a reuşit să îl imobilizeze pe bărbat, împreună cu alţi angajaţi din spital. Cazul a fost preluat de poliţie, informează B1 TV.

Un bărbat de 64 de ani a ameninţat cu moartea o asistentă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Bacău. Acesta a fost transportat din Unitatea de Primiri Urgenţe a unității medicale către o altă secţie.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI ÎNGROPATĂ VEDETA! A MURIT ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN DIRECT! TRAGEDIA A ÎNGROZIT ROMÂNIA

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Individul fusese adus de către un echipaj al Ambulanţei, cu ceva timp înainte, dar pentru că a refuzat să fie consultat, medicii au decis să îl transfere la o altă secţie a spitalului.

„Am fost solicitaţi să transferăm un pacient de la UPU la o altă secţie, am preluat pacientul şi când s-a deschis uşa să coboare a devenit agresiv, a început să o ameninţe pe asistentă că îi taie gâtul, avea în mână un buletin cu care o tot ameninţa. Ambulanţierul a reuşit să o scoată pe asistentă din ambulanţă, au intervenit şi cei de la Psihiatrie şi cei de la paza spitalului şi l-au imobilizat. Colegii mei nu au fost răniţi, mai mult s-au speriat. Bărbatul când s-a agitat a deteriorat aparatura medicală din ambulanţă, un aspirator care era lângă uşă”, a declarat Aura Creţu, managerul SAJ Bacău.

SCENE +18 CU DELIA MATACHE! A APĂRUT GOALĂ PUŞCĂ ÎN DIRECT!BENDEAC A TURBAT DE FURIE (GALERIE FOTO)

În timpul transportului, pacientul nu a fost agresiv, iar drumul a durat aproximativ 5 minute, prin curtea spitalului, a mai precizat managerul.

În urma acestui incident, conducerea SAJ Bacău a făcut şi o plângere la poliţie. Acum, autorităţile fac cercetări.

BLESTEM PENTRU ANDREEA BĂLAN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ NUNTĂ! E ŞOC ŞI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Acesta este primul caz din acest an când un angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău este agresat de un pacient. Anul trecut, în Ajunul Crăciunului, o asistentă a fost lovită cu pumnii la nivelul feţei de către un bărbat, iar acum doi ani un ambulanţier agresat de un pacient a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul