Poveste de coșmar: Eleve de liceu, drogate şi exploatate într-un club din Bacău. Un ofiţer de poliţie, printre persoanele arestate (VIDEO)

Poveste de coșmar: Eleve de liceu, drogate şi exploatate într-un club din Bacău. Un ofiţer de poliţie, printre persoanele arestate (VIDEO)
Foto: Pixabay

Imagini șocante au fost făcute publice dintr-un club din Bacău, acolo unde eleve de liceu erau drogate şi exploatate de un om de afaceri, care înregistra orgiile la care luau parte oameni cu funcţii importante din oraş. Printre cei implicaţi, se numără şi un ofiţer de poliţie. În acest dosar au fost arestate deja trei persoane, printre care patronul clubului, poliţistul şi un al treilea suspect, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În imagini se poate observa cum o elevă se filmează în timp ce dansează lângă Adrian Vasile Ardeleanu, un ofițer de Poliție din Bacău. Bărbatul profită de starea adolescentei, care era cel mai probabil sub influenţa drogurilor, şi o atinge în zonele intime.

Totul s-ar fi întâmplat în clubul secret din Bacău, care ziua funcţiona ca o fabrică de bulion. Noaptea, însă, se transforma în club, cu lumini, canapele şi chiar o bară de striptease.

Procurorii DIICOT Bacău au aflat despre orgiile sexuale organizate în clubul secret și, în urmă cu câteva zile, au efectuat mai multe percheziţii.

Astfel, anchetatorii au aflat că orgiile erau organizate de patronul clubului. Oameni cu funcţii importante din oraş veneau la clubul bărbatului, acolo unde se consumau droguri şi erau aduse minore, racolate din licee, pentru a se prostitua.

Multe dintre fete erau din zonă şi ar fi ajuns la petreceri fără să ştie ce urma să se întâmple.

Totul era filmat de patronul clubului, iar acesta folosea ulterior imaginile pentru a-i şantaja pe oamenii cu funcţii importante.

Potrivit DIICOT, clubul secret din Bacău funcţiona încă din anul 2015.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul