Bacalaureat 2020. Subiectele care au picat la Psihologie

Bacalaureat 2020. Subiectele care au picat la Psihologie

Examenul de Bacalaureat 2020 se închie, joi, cuproba scrisă la alegere a profilului și specializării. Cei 155.000 de elevi care s-au înscris la examenul maturității au avut de ales între fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, filosofie, psihologie, economie, logică sau sociologie. La proba de psihologie subiectele conțin întrebări din procesele cognitive senzoriale, superioare și reglatorii, dar și din structura și dezvoltarea personalității.

Bacalaureat 2020. Ce subiecte au picat la psihologie

Elevii clasei a XII-a susțin, joi, ultima probă, iar în data de 30 iunie se vor afişa rezultatele pe site-ul Ministerului Educaţiei.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru.

După intrarea elevilor în sălile de examen, la ora 9.00, B1.RO va face publice subictele și baremul de corectare, în conformitate cu regulamentul Ministerului Educației.

Regulile pe care trebuie să le respecte elevii

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de exame

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Când vor fi afișate rezultatele la Bacalaureat 2020

Rezultatele probelor scrise vor fi afișate pe data de 30 iunie, până la 12:00, iar depunerea contestațiilor se va putea face în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv în ziua de 1 iulie, intervalul orar 08:00 – 12:00.

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2020 vor fi afișate în data de 5 iulie, informează Ministerul Educației.

Bacalaureat 2020. Sesiune specială a examenului

Anul acesta avem în premieră o a doua sesiune aBacalaureatului. Aceasta este dedicată doar absolvenților care au avut temperatura peste maximul admis, adică 37,3, cei care au fost în izolare, carantină din cauza epidemiei de Covid-19 sau cei care nu au reușit să ia parte la prima sesiune din diverse motive medicale.

În sesiunea specială, probele scrise sunt programate pentru 6,7 și 8 iulie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`