B1 TV va difuza, în exclusivitate în România, duminică, ora 15:30, documentarul ”Charles al III-lea, noul Rege”

B1 TV va difuza, în exclusivitate în România, duminică, ora 15:30, documentarul ”Charles al III-lea, noul Rege”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

B1 TV va difuza, în premieră și în exclusivitate în România, duminică, ora 15:30, documentarul biografic ”Charles al III-lea, noul Rege”, în contexul încoronării ce va avea loc la începutul lunii mai.

Filmul prezintă viața lui Charles, aflat mereu între privilegii și scandaluri, pornind de la anii copilăriei și relația cu părinții săi, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, și până în prezent.

Educația lui Charles, implicarea în cauzele sociale și de mediu încă din anii 1970, căsătoria cu Prințesa Diana, relația cu William și Harry, scandalurile din jurul Familiei Regale, dar și rolul pe care îl are Camilla în viața lui Charles sunt doar o parte dintre subiectele ce sunt abordate în acest film.

Imagini din copilăria lui Charles

Documentarul biografic conține imagini inedite din copilăria și adolescența lui Charles, interviuri cu persoane din anturajul său (inclusiv cu pilotul său de avion și cu majordomul său), istorici și jurnaliști.

Documentarul este produs în anul 2023 și prezintă inclusiv abordarea pe care a avut-o Charles III cu privire la relația cu Harry și Meghan Markle.

”Charles al III-lea, noul Rege”, duminică, ora 15:30, în premieră pe B1 TV și b1tv.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`