Donald Trump, la întâlnirea cu Iohannis: ‘Avem o relație foarte bună cu România, mai bună ca oricând / Respect pentru ceea ce face el și pentru ceea ce se întâmplă în România’

Donald Trump, la întâlnirea cu Iohannis: 'Avem o relație foarte bună cu România, mai bună ca oricând / Respect pentru ceea ce face el și pentru ceea ce se întâmplă în România'
Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Preşedintele american Donald Trump l-a primit marţi seară, ora 21 în România, pe Klaus Iohannis la Casa Albă pentru cea de a doua întâlnire oficială între cei doi şefi de stat.

„Americanii îi iubesc pe români”, a subliniat Donald Trump în declaraţiile făcute în faţa presei din Biroul Oval. Liderul american a lădat de asemenea relaţia cu România şi a apreciat eforturile făcute de Klaus Iohannis.

„Avem o relație foarte bună cu România, mai bună ca oricând”, a declarat Donald Trump, în Biroul Oval, alături de Klaus Iohannis, despre care a spus că are „respect pentru ceea ce face el și pentru ceea ce se întâmplă în România”.

Cu această ocazie, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit despre partneriatul strategic dintre cele două state.

„Acum avem ocazia să vorbim despre parteneriatul strategic dintre România și SUA. Facem tot ceea ce se poate la nivelul NATO și cred că suntem pe drumul cel bun în acest sens”, a declarat, la rândul său, Klaus Iohannis, înaintea discuțiilor tete-a-tete.

Întrebat de jurnalişti, la oportunităţile de imagini de la începutul întâlnirii, dacă va veni în România, preşedintele american a răspuns: „Mi-ar plăcea”.

Cu această ocazie, cei doi preşedinţi vor adopta o declarație comună pentru întărirea relațiilor dintre SUA și România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`