Avram Iancu a încheiat cu succes traversarea înot a Mării Galileii, din Israel: „Am făcut-o şi pe asta!” (VIDEO)

Avram Iancu a încheiat cu succes traversarea înot a Mării Galileii, din Israel: „Am făcut-o şi pe asta!” (VIDEO)
Sursa Foto: Facebook/ Avram Iancu

Avram Iancu a reușit marţi după-amiază, 2 mai, să încheie cu succes traversarea înot a Mării Galileii, din Israel. Astfel, sportivul și-a putut înscrie numele alături de alţi 67 de înotători din întreaga lume care au realizat o asemenea performanţă, notează Agerpres.

Avram Iancu a reuşit să traverseze înot Marea Galileii

„Am făcut-o şi pe asta! Îţi mulţumesc Ţie, Doamne, că m-ai ajutat să fac acest înot!”, a spus Avram Iancu în punctul de final al cursei sale de peste 20 de kilometri.

De asemenea, sportivul a ținut să le mulțumească și celor care i-au urmărit parcursul cursei de înot din Marea Galileii.

„A fost o cursă obositoare, pe care am finalizat-o după aproape 11 ore şi 40 de minute. Soarele a fost foarte puternic şi mi-a făcut ceva probleme. Mă bucur pentru această reuşită şi pentru românii care au crezut în mine şi m-au încurajat pe tot parcursul zilei. Le mulţumesc tuturor”, a declarat Avram Iancu, pentru sursa menționată.

Traseul acestuia a fost în lungul Mării Galileea, pe o distanţă de peste 20 de kilometri, el fiind monitorizat de Galilee Marathon Swimming Association (GMSA), organizaţie abilitată la nivel internaţional pentru validarea unei asemenea performanţe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`