Avocatul patronilor stației GPL din Crevedia, întrebat dacă localnicii afectați de explozii vor avea locuințele reparate până vine iarna: „Eu nu pot să promit așa ceva, doar că eforturile sunt îndreptate către asemenea scopuri” (VIDEO)

Avocatul patronilor stației GPL din Crevedia, întrebat dacă localnicii afectați de explozii vor avea locuințele reparate până vine iarna: Eu nu pot să promit așa ceva, doar că eforturile sunt îndreptate către asemenea scopuri (VIDEO)
Imagini aeriene cu urmările incendiului și exploziilor din Crevedia, 27 august 2023. Inquam Photos / George Călin

Avocatul patronilor stației GPL din Crevedia, Florin Cojocaru, a declarat marți la Tribunalul București, că Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă așteaptă decizia Instanței după ce au contestat măsura arestului preventiv:

„A rămas în pronunțare completul pe contestația noastră. Vom vedea dacă rămâne aceeași măsură sau dacă se schimbă. Noi sperăm să fie schimbată și să fie și mai de folos dintr-o altă stare decât aceasta”.

Deși localnicii din Crevedia, afectați de exploziile devastatoare acuză faptul că nu au primit niciun feld e despăgubire și că trebuie să stea în continuare în modulele puse la dispoziție de autorități, avocatul îî contrazice:

„S-au reparat câteva case. Încă două vor fi recosntruite cu acordul proprietarilor. Integral vor fi reconstruite. Probabil vor primi unele persoane vor primi și sume de bani. Sperăm încet, încet, pas cu pas să rezolvăm cât mai multe situațiile astea. Se găsesc soluții concrete chiar și așa. Ne vom onora angajamentele luate.

Totuși este o afacere care a cunoscut un succes însemnat la noi în țară și acum să se întâmple așa ceva este devastator pentru toată lumea.

Eu nu pot să promit așa ceva, doar că eforturile sunt îndreptate către asemenea scopuri. Sunt particularități de la un caz la altul, de la o familie la alta. Unele mai țin și de documentație”.

Părerile, în rândul localnicilor, sunt împărțite, mulți sunt nemulțumiți. Chiar dacă unii oameni au făcut cerere pentru aceste containere și le așteaptă, alții spun că preferă să stea, în continuare, la rude, potrivit Observator.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`