Avocatul Artin Sarchizian, despre extrădarea criminalilor omului de afaceri din Sibiu: Eu mă aștept la o procedură de durată, dacă vor refuza, și poate dura luni de zile, poate chiar ani (VIDEO)

Avocatul Artin Sarchizian, despre extrădarea criminalilor omului de afaceri din Sibiu: Eu mă aștept la o procedură de durată, dacă vor refuza, și poate dura luni de zile, poate chiar ani (VIDEO)
Sursa Foto: Facebook/ Adrian Kreiner

Avocatul Artin Sarchizian a avut o intervenție în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Andreea Moraru, unde a vorbit despre extrădarea criminalilor omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, și despre faptul că liderul acestora nu a fost încă găsit.

Contează foarte mult și pe ce bază sau pe ce probe se bazează procurorii în momentul de față, pentru că am avut o bâlbă, să-i spunem așa, impardonabilă, care a descalificat și decredibilizat.

Eu sunt absolut convins că într-o anchetă este firesc să existe și anumite erori, dar în momentul în care etalezi acele erori la momentul respectiv, spunând gata, am prins făptașul”, arunci informații în media cum că gata, l-am prins, după care spui trebuie să plece acasă, aici mi se pare că s-a greșit în mod fundamental.

Cred că este o chestiune de timp. Am avut cu toții impresia la început că discutăm despre niște autori bine organizați. Se pare că au existat fisuri în acțiunile lor și bine că au existat astfel de fisuri. Grație acestor fisuri iată că sunt și identificați și făptașii, sper că în adevăratul sens, pentru că știți că e vorba aia sufli și în iaurt”, după ce am avut o o bâlbă înainte.

Este o chestiune doar de timp, dar timpul ăsta este o noțiune relativă.

Eu mă aștept la o procedură de durată, dacă vor refuza, și poate dura luni de zile, poate chiar ani de zile, au fost situații în care s-a cerut extrădarea și aceasta a întârziat.

Dar asta nu împiedică organele judiciare să adune probe pentru că, în fond, o acuzație se sprijină exclusiv pe probe.

 

Noi detalii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner

Apar noi detalii în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Ucigașii au acționat după un plan bine stabilit și au exercitat multiple acte de violență asupra victimei, susțin procurorii.

Cei trei inculpaţi au purtat cagule şi mănuşi pentru a nu fi identificaţi şi a nu lăsa urme. După pătrunderea în curte, inculpaţii au dezactivat iluminarea parţilă a curţii pentru a nu fi observaţi.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)