Avocații lui Vlad Pascu îi acuză pe tinerii decedați în accidentul din 2 Mai. Motivul invocat de ei

Avocații lui Vlad Pascu îi acuză pe tinerii decedați în accidentul din 2 Mai. Motivul invocat de ei
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Avocații lui Vlad Pascu îi acuză pe tinerii decedați de producerea accidentului din 2 Mai, pe motiv că aceștia ar fi avut alcool în corp.

Ce acuzații au făcut avocații

Avocații au spus în fața instanței că victimele au consumat alcool și circulau haotic pe marginea drumului. Ei spun că judecătorii ar trebui să ia în calcul culpa comună pentru producerea accidentului, conform știrileprotv.

„În corpul persoanelor decedate s-a găsit alcool în sânge și în urină. Cantitați destul de mari în sensul de 07 spre unu la mie. Este o vină comună cum au spus cei trei experți desemnați care au efectuat dinamica producerii accidentului”, a spus Alin Trandafirescu, avocatul lui Vlad Pascu.

Reacțiile părinților victimelor

Părinții victimelor sunt șocați de acuzațiile acestora.

„Să le fie rușine domnilor avocați! Da, au băut, au consumat! L-aș ruga din suflet să înceteze cu treburile astea”, a spus Cătălin Dragomir, tatăl Robertei.

„Vor poate să îl scoată din țară, bagă tot felul de motive că este bolnav. Nu îmi vine să cred că dă vina pe băiatul meu că era matol. Există un Dumnezeu și toate se vor întoarce”, a declarat Valentin Olariu, tatăl lui Sebi.

Vlad Pascu a obținut permisiunea de a fi dus la spital pentru mai multe investigații medicale după ce avocații lui au invocat problemele de sănătate ale acestuia pentru a fi eliberat. El va fi dus la un spital din Constanța. Tânărul a mai cerut, încă o dată, să fie judecat în arest la domiciliu, dar cererea i-a fost respinsă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`