Avocații din cazul Caracal ar fi fost puși să semneze acorduri de confidențialitate. Care este motivul

Avocații din cazul Caracal ar fi fost puși să semneze acorduri de confidențialitate. Care este motivul

Procurorii DIICOT le-ar fi impus avocaților implicați în ancheta de la Caracal să semneze acorduri de confidențialitate, după ieșirile publice din ultima perioadă, care ar fi pus în pericol ancheta, au declarat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„Prin declarațiile date, avocații au încălcat caracterul nepublic al urmăririi penale și au pus de în pericol ancheta. Li s-a pus în vedere să nu mai ofere date publice din dosar, în baza art. 93 Cod procedură penala, art. 94 CPP, art. 285 CPP, art. 8 CPP, art. 11 din codul deontologic al avocatului român, art. 21 din codul deontologic al avocaților”, susțin acestea.

AU APĂRUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT

Tonel Pop, care reprezintă familia Melencu în această speță, a declarat vineri, la Antena 3, că procurorii au condiționat accesul său la verificările din anchetă de semnarea unei declarații în care își asumă că nu va da informații publice din cercetări.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Avocatul familiei Melencu susține că gestul este fără precedent, precum și că documentul seamănă cu un „rechizitoriu”, potrivit stiripesurse.ro. Acesta a mărturist că nici acum nu a primit copie după acel referat. „Am semnat actul pentru ca altfel mi se refuza participarea la actele procedurale”, a zis Tonel Pop.

„Au inventat un fel de rechizitoriu. Vor să ne închidă gura”, a afirmat Tonel Pop.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`