Avalanșă de apeluri de urgență la Salvamont. În ultimele 24 de ore au fost salvate 65 de persoane

Avalanșă de apeluri de urgență la Salvamont. În ultimele 24 de ore au fost salvate 65 de persoane
Sursa Foto: Facebook/ Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Dispeceratul Naţional Salvamont a anunțat joi dimineaţă, 4 ianuarie, că în ultimele 24 de ore au fost primite 52 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

65 de persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

„Din nou, o zi cu foarte multe intervenții pentru salvamontiștii din întreagă țară, fapt ce ne determina sa va îndemnăm la prudenta și responsabilitate în derularea activităților montane și sa fiți alături de echipele Salvamont în campania de reducere a numărului de accidente montane.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 52 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 65 de persoane. Dintre acestea 23 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital”, a transmis Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont pe pagina de Facebook.

Salvamontiștii au mai precizat că s-au primit și 34 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră