Autoturism în valoare de aproximativ 40.000 de euro, indisponibilizat la PTF Turnu. Era căutat de autorităţile din Italia

Autoturism în valoare de aproximativ 40.000 de euro, indisponibilizat la PTF Turnu. Era căutat de autorităţile din Italia
Foto: snppc.ro

Un român a rămas fără autoturismul în valoare de aproximativ 40.000 euro la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.

Era căutat de autorităţile din Italia

Mașina era căutată de autorităţile din Italia și a fost identificat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu.

„În data de 15.08.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi Q8, înmatriculat în România. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în urmă cu aproximativ o săptămână (06.08.2024)”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră, citat de Agerpres.

Autovehiculul a fost indisponibilizat

În caz, mașina a fost indisponibilizată. Mai mult, autoritățile efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`