Autorul alarmei false cu bombă de la hotelul din Timișoara a fost prins de polițiști. Ce amendă a primit

Autorul alarmei false cu bombă de la hotelul din Timișoara a fost prins de polițiști. Ce amendă a primit
Sursa Foto: Facebook / Poliția Capitalei

Autorul apelului la 112 care anunţa, luni, amplasarea unei bombe în hotelul Continental din Timişoara a fost identificat de polițiști.

Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, luat în evidenţele Asistenţei sociale ca persoană fără adăpost, arată o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul în persoana unui bărbat de 50 de ani. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Totodată, bărbatul a fost transportat la Clinica Psihiatrică Eduard Pamfil din Timişoara, pentru un control de specialitate”, precizează IPJ Timiş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, după apelul la 112, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, precum şi pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş. Echipajele rutiere prezente la faţa locului au asigurat perimetrul de siguranţă în zonă, fiind evacuate persoanele prezente în incinta societăţii comerciale, pentru desfăşurarea operaţiunilor specifice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:22 - Tragedie în Italia. Un bebeluș de 2 ani a murit după ce a căzut în piscină
12:21 - Octavian Berceanu, despre cauzele inundațiilor: Terenuri degradate și neîmpădurite, baraje neterminate și canale lăsate în paragină / Corupția majoră. Controalele Apelor Române, date peste cap de interveții politice (VIDEO)
12:17 - Amenințarea unui general rus: „Lovim ținte militare din România, Polonia și Bulgaria, dacă Ucrainei i se va permite să tragă rachete cu rază lungă”
12:15 - Moarte suspectă într-un hotel din Capitală. O femeie a fost găsită fără suflare în camera de hotel
12:12 - UE plănuiește împrumuturi de până la 40 miliarde de euro pentru Ucraina, după ce Ungaria a blocat împrumutul comun cu SUA
11:56 - Țara din Europa unde salariul mediu este de 6.118 de euro pe lună. Cerințele pe care oamenii trebuie să le îndeplinească pentru a se angaja
11:55 - Nelu Tătaru, detalii despre situația din Vaslui în urma inundațiilor: „Sunt peste 250 de case care au fost afectate”
11:49 - Primarul din Galați, Ionuț Pucheanu, despre inundațiile din județ: La 150 de l/mp, chiar 280 l/mp în unele zone, e greu de crezut că o formă de amenajare hidrografică le-ar fi putut ține piept (VIDEO)
11:49 - În timp ce Europa Centrală și de Est se luptă cu inundațiile, Portugalia evacuează sate și închide autostrăzi din cauza incendiilor mortale
11:36 - România a obținut în premieră poziția de vicepreședinte al Comisiei Europene. Marcel Ciolacu: Portofoliul pentru Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale este unul major, care va administra o cincime din bugetul UE