Autorul accidentului din Capitală a fost reținut. El are 16 ani și nu deține permis / În accident un copil a murit și un altul a rămas fără un picior

Autorul accidentului din Capitală a fost reținut. El are 16 ani și nu deține permis / În accident un copil a murit și un altul a rămas fără un picior
Sursa foto B1 TV

Autorul accidentului produs duminică seară în Capitală, în urma căruia un băiețel a murit și o fetiță a rămas fără un picior, s-a predat la poliție, informează B1 TV. Șoferul e un adolescent de 16 ani, fără permis de conducere, care se afla în mașină cu un prieten. El și-a recunoscut faptele.

Noi informații în cazul teribilului accident produs în Capitală

Șoferul a abandonat mașina și a fugit într-un parc din apropiere imediat după producerea accidentului. El s-a predat ulterior la polițiști, care au descoperit că are 16 ani și nu deține carnet de conducere. Rezultatele DrugTest și AlcoolTest au arătat că nu consumase droguri sau alcool, dar a fost dus la sediul INM pentru recoltarea de probe biologice.

Adolescentul a fost reținut „ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. El urmează să fie adus în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Un copil a murit în accident și un altul a rămas fără un picior

Amintim că accidentul s-a produs duminică seară, pe Șoseaua Gării Cățelu din Sectorul 3.

Una dintre victime, un băiat în vârstă de 9 ani, a murit. Cealaltă victimă, sora sa de 7 ani, a fost grav rănită, fiindu-i amputat un picior.

Potrivit Poliției, șoferul a lovit și alte patru mașini parcate. El va trebui să suporte pagubele create. Agenții urmează să stabilească și cum a ajuns el să conducă respectiva mașină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`