Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat în Ialomița din cauza condițiilor meteo extreme

Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat în Ialomița din cauza condițiilor meteo extreme
Sursa Foto: ISU Ialomita

Un autocar ce transporta 40 de pasageri s-a răsturnat duminică dimineața, în zona localității Iazu din Ialomița, din cauza vizibilității reduse și a carosabilului acoperit de zăpadă. Având în vedere amploarea incidentului și numărul mare de persoane implicate, autoritățile din județul Ialomița au decis să activeze Planul Roșu de intervenție, o măsură de urgență pentru gestionarea situațiilor critice.

La fața locului, s-au mobilizat șase echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia. Acestea au inclus două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, un microbuz și o ambulanță SMURD. De asemenea, au intervenit și două echipaje SAJ tip B, un echipaj tip C și o autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU B-IF.

Toate persoanele implicate în incident au fost preluate de către echipele de intervenție și transportate către școala din localitatea Iazu pentru a li se oferi adăpost și asistență necesară în situații de urgență. Situația este în continuare sub atenta supraveghere a autorităților locale și de intervenție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`