AUDIERI BOMBĂ! Kovesi și Maior ar putea fi chemați la Parchet, în calitate de martori, în dosarul "PETRECERE LA OPREA" (VIDEO)

AUDIERI BOMBĂ! Kovesi și Maior ar putea fi chemați la Parchet, în calitate de martori, în dosarul  "PETRECERE LA OPREA" (VIDEO)

În aceste zile ar putea avea loc audieri bombă la Parchetul General, și anume, Laura Codruța Kovesi și George Maior, fostul șef al SRI. Aceștiaar urma să fie audiați în calitate de martori, așa cum a fost și cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea, având în vedere că e vorba despre un dosar deschis pentru infracțiunile de abuz în serviciu și falsificare de documente electorale, arată B1 TV.

AUDIERI BOMBĂ! Kovesi și Maior ar putea fi audiați la Parchet, în calitate de martori în dosarul "PETRECERE LA OPREA"

#DIRECT_ONE_fb7drm#

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

În urma anchetei deschise la Parchetul General, primul care a fost chemat la audieri, în mare secret a fost Gabriel Oprea. Conform informațiilor venite pe surse de la Parchet, Oprea a fost audiat joi, după ora 17.00.

Conform anunțului făcut de Parchetul General toți oamenii menționați de Dan Andronic în dezvăluirile sale vor fi chemați la audieri, adică inclusiv Laura Codruța Kovesi, actual procuror șef al DNA, dar și George Maior.

Numele celor doi au fost vehiculate în momentul în care jurnalistul Dan Andronic a făcut acea dezvăluire referitoare la faptul că în seara scrutinului alegerilor prezidențiale din 2009 a avut loc o cină acasă la Gabriel Oprea, unde au fost invitate mai multe persoane importante la vremea respectivă, printre care Kovesi și George Maior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`