Atac la un amanet, în Capitală! Un bărbat a aruncat cu benzină înspre angajatul agenției / Suspectul, căutat de polițiști

Atac la un amanet, în Capitală! Un bărbat a aruncat cu benzină înspre angajatul agenției / Suspectul, căutat de polițiști
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Un bărbat mascat și cu mănuși a intrat vineri seară, 12 ianuarie, într-un amanet din sectorul 3 al Bucureștiului și a încercat să dea foc locației. Înainte de a fugi de la fața locului, individul a stropit tejgheaua cu benzina pe care o avea într-o sticlă.

Bărbatul a încercat să dea foc locație

Totul s-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 18:00. Angajatul amanetului a fost cel care a alertat poliția.

„Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în incinta unei societăți comerciale de tip amanet, din Sectorul 3, ar fi intrat un alt bărbat, care ar fi avut fața acoperită, ar fi aruncat cu un lichid pe geamul din interior, după care ar fi părăsit locația”, a transmis Poliția Capitalei, scrie Libertatea.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din casa de amanet. Este vorba despre un bărbat cu șapcă, mascat și cu mănuși. El a intrat în locație cu o sticlă de benzină. După ce a dat cu benzină pe tejghea și nu a reușit să aprindă focul, individul s-a făcut nevăzut.

„La adresă s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției menționate, care au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și depistării bărbatului în cauză”, a precizat Poliția Capitalei.

Polițiștii îl caută și acum pe suspect și încearcă să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate în locuința amanetului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`