Atac cu toporul în fața unei săli de jocuri de noroc. Agresorul a lovit și a fugit

Atac cu toporul în fața unei săli de jocuri de noroc. Agresorul a lovit și a fugit
Sursa foto: Pixabay.com

Scandal în fața unei săli de jocuri de noroc din Timișoara. Conflictul a izbucnit între un bărbat de 41 de ani și un tânăr de 23 de ani, dar situația a degenerat atunci când tânărul a plecat acasă doar pentru a reveni cu un topor.

Tânărul de 23 de ani s-a năpustit asupra bărbatului mai în vârstă, lovindu-l cu sânge rece în cap. Victima, deși grav rănită și sângerând, a reușit să se ridice și a amenințat că se va răzbuna.

„Mi-ai dat una în cap şi m-ai ameţit, într-adevăr. Curge sânge din capul meu. Mi-ai dat una în cap şi la coastă… Nu m-ai mierlit! Trăiesc! Mi-ai dat cu toporul pe nevăzute, că nu ai fost bărbat să dai cu pumnul. Eu, când pun mâna pe tine, ştii cu ce te iau? Nu cu toporul. Te iau cu ranga. Dacă nu-ţi dau, mă duc la puşcărie zece ani”, a declarat bărbatul, plin de furie și durere.

După atac, agresorul a fugit de la fața locului, iar, potrivit unor surse, ar fi părăsit deja țara. Polițiștii au reușit să-l identifice cu ajutorul camerelor de supraveghere și al martorilor, dar nu și să-l prindă. Între timp, echipajele de salvare au sosit rapid la fața locului, însă victima a refuzat inițial să fie transportată la spital, acceptând ulterior ajutorul medicilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`