"Aştept răbdător ca aiuriţii ăştia să îşi rupă gâturile pe terenul accidentat al politicii". Liberalii se dezlănțuie la adresa guvernului Cioloș

"Aştept răbdător ca aiuriţii ăştia să îşi rupă gâturile pe terenul accidentat al politicii". Liberalii se dezlănțuie la adresa guvernului Cioloș
Foto: pressalert.ro

Sub un zâmbet fals, liderii partidelor vorbesc deja de rău guvernul de tehnocrați al lui Dacian Cioloș. Un site de știri scrie că liberalii, deși se feresc să critice decizia lui Klaus Iohannis de a da mână libera unui tehnocrat, aceștia spus că așteaptă ca “aiuriții aștia să își rupă gâturile”.

„De când e lumea, doar două sisteme s-au dovedit viabile pentru conducerea unui stat: dictatura sau democraţia. Chiar şi dictatorul sau împăratul făceau politică. Politica e arta conducerii unui stat. Dar în România se inventează roata: să conducem statul prin marionete”, a declarat, pentru stiripesurse.ro, unul dintre liderii parlamentari ai PNL.

Alțti liberali sunt nemulțumiți că liderii PNL nu au luat atitudine în fața președintelui: „PNL execută orbeşte tot ce neamţul gândeşte”, în timp ce „PSD blufează şi pândeşte, curveşte”.

Deși asupra unora dintre miniștrii propuși de fostul comisar european planează diverse controverse, oameni din PNL spun că vor trece de votul Parlamentului pentru că este ordin de la partid.

„Trece şi un c***t. Ordin de la partide. Nu îmi obosesc creierul ca să reţin muppetsurile de acolo. Partidul mă vrea blank şi obedient. Aşa că mă uit într-un punct fix şi aştept ordine de sus…”, spune un liberal nemulțumit, conform sursei citate.

Aştept răbdător ca aiuriţii ăştia să îşi rupă gâturile pe terenul accidentat al politicii. Se vede că nu a învăţat nimeni nimic din lecţia geniului orb al Irinei Petrescu”, a mai precizat un parlamentar PNL.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`