Asistentă opărită de un ambulanțier. Bărbatul voia să alunge câinii fără stăpân dintr-o unitate SAJ Vaslui cu apă clocotită

Asistentă opărită de un ambulanțier. Bărbatul voia să alunge câinii fără stăpân dintr-o unitate SAJ Vaslui cu apă clocotită
Foto simbol: Facebook / SMURD

O asistentă voluntară la substația Bârlad din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui a reclamat că a fost stropită cu apă fierbinte de către un ambulanțier, care încerca să alunge câinii fără stăpân din curtea instituției, transmite Observatornews.ro.

Asistentă opărită de un ambulanțier la substația Bârlad din SAJ Vaslui

Ambulanțierul ar fi turnat apă fierbinte pe un câine pentru a-l alunga, iar animalul s-a speriat și s-a adăpostit în spatele femeii.

Chiar și așa, bărbatul nu s-a oprit, ci a umplut încă un ibric cu apă și ar fi vărsat conținutul pe colega sa care, spune el, refuzase să se dea la o parte.

A fost deschisă o anchetă

Conducerea SAJ Vaslui a deschis o anchetă și investighează incidentul.

„A luat hotărârea de a stabili o comisie pentru a vedea ce s-a întâmplat exact la caz, s-au descărcat informaţiile video de pe camerele de înregistrare. Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui a luat decizia de a anunţa primăria pentru a veni şi a ridica de acolo căţeii respectivi”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

În plus, instituția a sesizat și Poliția Animalelor, care va efectua o anchetă separată pentru a verifica dacă a fost încălcată legislația de protecție a animalelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`