Aroganță maximă în Cluj-Napoca: un om de afaceri și-a hrănit câinele cu o friptură pe care 90% dintre români nu și-o permit

Aroganță maximă în Cluj-Napoca: un om de afaceri și-a hrănit câinele cu o friptură pe care 90% dintre români nu și-o permit
Foto: captură video

Un om de afaceri din Cluj a făcut o aroganță maximă, mergând la cel mai scump restaurant din România și răsplătindu-și câinele cu un preparat extravagant: vită black angus învelită în foiță de aur.

Proprietarul patrupedului, baronul local Avram Gal, nici nu s-au uitat la bani. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale și au stârnit controverse uriașe.

Aroganță maximă a unui om de afaceri din Cluj

La un restaurant de fițe din Cluj, omul de afaceri Avram Gal a vrut să-și răsplătească câinele, pe nume Thor, un exemplar din rasa American Bully, cu preparate dintre cele mai spectaculoase, scrie realitatea.net.

@the_brkc_family My champ boy💪❤️ #thor #bestfriend #americanbully ♬ Libianca x MariGinthemix_People_Freestyle – Mari G In The Mix

Astfel, baronul local a comandat o vită angus învelită în foiță de aur. Prețul unei astfel de delicatese este de 1200 de lei, însă proprietarul nu a stat pe gânduri.

Imaginile au ajuns virale pe rețețele de socializare

Imaginile au ajuns imediat virale pe platforma TikTok și au strâns milioane de vizualizări.

Nu este însă prima dată când baronul Avram Gal își arată opulența pe internet. Liderul PSD din Câmpia Turzii a stârnit controverse pe rețele când a arătat tuturor burgerii și micii înveliți în foiță de aur.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`