Arestul preventiv al lui Vlad Pascu, prelungit cu 60 de zile. Decizia Judecătoriei Mangalia

Arestul preventiv al lui Vlad Pascu, prelungit cu 60 de zile. Decizia Judecătoriei Mangalia
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Judecătoria Mangalia a prelungit, miercuri, cu 60 de zile, arestul preventiv pentru Vlad Pascu, cel care a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai și rănit alții trei.

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv

Dar, decizia nu este definitivă, iar instanța a respins solicitările repetate ale lui Vlad Pascu de înlocuire a arestului preventiv cu cel de la domiciliu. Totuși, decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare, conform știrileprotv.

Astfel, Vlad Pascu va rămâne în arest preventiv din data de 17 iulie până în 14 septembrie 2024.

Accidentul din 2 Mai

Reamintim că Vlad Pascu a intrat într-un grup de pietoni, în 19 august 2023, dintre care a ucis doi și a rănit alții trei. Acesta a fugit de la locul faptei și a fost găsit în Vama Veche. El a consumat mai multe substanțe interzise, printre care cocaina, amfetamină și metamfetamină.

El a fost trimis în judecată, în luna octombrie, pentru ucidere din culpă, vătămare corporalădin culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Vlad Pascu se află în arest preventiv de 11 luni, iar următorul termen în dosar va fi în 14 august.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`