LOVITURĂ pentru DNA! Cererea de arestare preventivă pentru judecătoarea Elena Burlan-Puşcaş, RESPINSĂ! Instanța a dispus AREST LA DOMICLIU

LOVITURĂ pentru DNA! Cererea de arestare preventivă pentru judecătoarea Elena Burlan-Puşcaş, RESPINSĂ! Instanța a dispus AREST LA DOMICLIU

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, cererea DNA de arestare preventivă a judecătoarei Elena Burlan-Puşcaş, acuzată de luare de mită, însă au dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, decizia nefiind definitivă, relatează Mediafax.

„Respinge ca nefondată propunerea de arestare preventivă a inculpatei Burlan Pușcaș Elena formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție. Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpata Burlan Pușcaș Elena pe o durată de 30 de zile începând cu data de 17.05.2018 și până la data de 15.06.2018 inclusiv, constând în obligația inculpatei de a nu părăsi imobilul unde locuiește, pe durata arestului la domiciliu fără permisiunea organului judiciar. Cu drept de contestație”, se arată în minuta instanței.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut, joi, instanţei arestarea preventivă a Elenei Burlan-Puşcaş, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

„În contextul judecării unui dosar penal ce privea săvârșirea unor infracțiuni cu violență, inculpata Burlan-Pușcaș Elena, în calitatea menționată mai sus, a primit, în perioada 2009-2010, de la patru dintre inculpații vizați de cercetarea judecătorească (din care doi cercetați pentru tentativă de omor calificat) suma totală de 50.000 euro”, potrivit procurorilor anticorupție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie