Arad: Un mort și patru răniți în urma unui accident pe DN7, în care un TIR a lovit un autoturism

Arad: Un mort și patru răniți în urma unui accident pe DN7, în care un TIR a lovit un autoturism
Foto: ziare-pe-net.ro

O fată în vârstă de 17 ani a murit, iar alți patru membri ai familiei sale au fost răniți, marți dimineață, în urma unui accident auto în care autoturismul în care se aflau a fost lovit frontal de un TIR pe Drumul Național 7, în județul Arad.

Accidentul a avut loc între localitătile arădene Nădlac și Pecica, autoturismul fiind izbit violent de automarfarului care intrase pe contrasens, relatează Mediafax. Conform Biroului de presă al Poliției Județene Arad, șoferul de TIR a intrat pe contrasens pentru a evita un alt camion, care staționa pe banda sa de mers în urma unei defecțiuni.

„Șoferul TIR-ului nu a fost atent în conducere și a observat târziu un alt automarfar care staționa din motive tehnice, astfel că a intrat pe contrasens, unde a izbit autoturismul,” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Ovidiu Liber.

Fata a murit pe loc, iar tatăl ei, aflat la volan, se află în stare critică. Ceilalți trei membrii ai familiei sale au fost răniți ușor. Toți cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și duși la Spitalul Județean Arad.

Șoferul TIR-ului, în vârstă de 44 de ani, este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravădin culpă.

La această oră, traficul pe DN7 între Vama Nădlac și Arad este deviat pe o rută ocolitoare, prin localitătile Șeitin și Semlac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`