Arad: Doi bărbaţi au fost răniţi într-o explozie la un transformator electric

Arad: Doi bărbaţi au fost răniţi într-o explozie la un transformator electric

Doi bărbaţi din Arad au fost răniţi sâmbătă într-o urma explozie la un transformator electric la o firmă din oraşul Pecica, unul dintre răniți fiind preluat de un avion privat pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti.

Potrivit ISU Arad, explozia a avut loc în incinta unei firme de construcţii din oraşul arădean Pecica, cei doi bărbaţi suferind arsuri din cauza flamei produse de transformator.

Potrivit surselor medicale, unul dintre pacienţi este în stare gravă, cu arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corporală şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală complexă, care va avea loc în Bucureşti, în timp ce al doilea pacient are arsuri pe 20 la sută din suprafaţă corpului. Bărbatul rănit grav a fost preluat de un avion privat de pe Aeroportul Arad, pentru a fi transportat la o unitate medicală din Bucureşti.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs explozia, și dacă victimele sunt angajate la firma respectivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)