Aproape 170 de oameni au rămas pe aeroportul din Timișoara după ce zborul spre Germania a fost anulat înainte de îmbarcare

Aproape 170 de oameni au rămas pe aeroportul din Timișoara după ce zborul spre Germania a fost anulat înainte de îmbarcare
sursă foto: captură video

Aproape 170 de pasageri care urmau să zboare spre Germania, din Timișoara, au rămas pe aeroport luni dimineață.

Zborul s-a anulat cu doar câteva minute înainte de îmbarcare

Oamenii au așteptat, nervoși, ore întregi un răspuns. Mulți și-au luat bagajele și au plecat spre Budapesta în speranța că vor prinde de acolo un zbor de legătură, potrivit Știrile ProTV.

De vină ar fi, printre altele, și unele curse care ar fi trebuit să-i preia, dar nu au mai putut decola din Marea Britanie din cauza ninsorilor abundente de acolo.

Cei 167 de pasageri ai cursei Timișoara-Karlsruhe au primit mesaje pe telefon că zborul a fost anulat, însă fără să li se explice și motivul.

Au fost anuțați cu doar câteva minute înainte de îmbarcare. Din primele informații, aeronava care urma să îi preia nu a mai putut pleca de la Luton, din Marea Britanie, din cauza vremii nefavorabile.

Unii călători mergeau să își viziteze rudele, alții trebuiau să ajungă la locurile de muncă. Deocamdată Compania WizzAir nu a oferit un răspuns în legătură cu anularea zborului.

Ninsoarea abundentă din Marea Britanie a declanșat haosul și în alte multe aeroporturi. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate, iar oamenii așteaptă chiar și de zece ore.

Amânată a fost și cursa spre Cluj, de pe Aeroportul Luton, care trebuia să decoleze la 2.45 în această dimineață. Fără prea multe informații, unii au început să își pieardă răbdarea.

Cei mai mulți au rămas să doarmă în zona de așteptare. Printre aceștia sunt și familii cu copii mici care se pregăteau să vină în țară, înainte de sărbători. Cu puțin timp în urmă, reprezentanții companiei au anunțat că zborul va fi reprogramat în altă zi.

Pe aeroporturile Heathrow, Gatwick și Stansted din Londra au fost anulate curse sau au fost înregistrate întârzieri mari. Din cauza vremii, circulația feroviară a fost, de asemenea, perturbată în Marea Britanie, şi n-a fost mai bine nici pe șosele.

În Marea Britanie a fost cea mai friguroasă noapte. În Scoția, mercurul din termometre a coborât până aproape de minus 16 grade Celsius. O avertizare meteorologică este în continuare în vigoare pentru Scoția, sud-vestul Angliei și capitala Marii Britanii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`