Aplică pentru un credit cu aprobare pe loc

Aplică pentru un credit cu aprobare pe loc

Sunt situații în viață când ne lovim de probleme care nu pot fi rezolvate decât cu un mic sprijin financiar. O soluție la care poți apela este aplicarea pentru un credit cu aprobare pe loc. Dar hai să vedem în continuare care sunt cele mai importante aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când aplici pentru un credit bancar.

  • Modalitatea de aplicare

În ziua de astăzi ne este mult mai ușor să facem lucrurile online, căci în acest mod putem economisi bani și timp. Majoritatea băncilor îți oferă posibilitatea de a obține un credit de nevoi personale 100% online, adică nu trebuie să faci nici un drum până la banca.

  • Dobânda aplicată

Chiar dacă discutăm despre credite online, asta nu înseamnă că nu trebuie să ceri cât mai multe detalii despre suma finală pe care o vei plăti. Trebuie să știi că dobânda percepută va influența foarte mult costul final al creditului. Prin urmare, este recomandat să alegi un credit care are o dobânda cât mai mică. La noi în țară, dobânda percepută de bănci este cuprinsă în intervalul 5,99% și 16,99%. Chiar dacă este un împrumut pe care îl vei returna într-o perioadă relativ scurtă, asta nu înseamnă că nu trebuie să alegi o ofertă cu o dobândă cât mai mică.

  • Comisioane și taxe aplicate

Este important să știi că pe lângă dobânda percepută, în unele cazuri se pot aplica și alte taxe și comisioane. Prezența lor nu este obligatorie, însă te poți lovi de ele în căutarea celei mai bune oferte pentru tine. Iată cele mai comune comisioane percepute:

–          Comision de analiză dosar;

–          Comision de administrare credit;

–          Comision de rambursare anticipată;

–          Comision de penalizare în cazul în care întârzii cu plata ratelor.

Dar trebuie să știi că unele bănci îți pot oferi reduceri dacă vei opta pentru încasarea salariului sau a pensiei în contul curent. Dar aceste detalii le vei regăsi fie pe website-ul băncii cu care vei dori să colaborezi, fie chiar de la ofițerul de credite al băncii respective.

  • Timpul în care vei primi creditul

Creditele de nevoi personale se obțin mult mai ușor și mai repede decât creditele imobiliare – spre exemplu. Însă timpul în care vei primi bănuții diferă de la o instituție bancară la alta. Dar sunt și bănci care îți oferă un credit cu aprobare pe loc.

Nu ai aplicat niciodată pentru un credit bancar? Iată în continuare câteva avantaje pe care le au creditele  online.

  • Aprobare pe loc

Unul din cele mai mari avantaje pe care le are un credit de nevoi personale este reprezentat de faptul că se aprobă imediat. Dacă nu ai accesat niciodată un credit imobiliar, ar trebui să știi că procedurile pentru acesta ar putea dura și până la 3 săptămâni.

  • Poți să faci ce vrei cu banii

Atunci când îți este aprobat creditul de nevoi personale și primești suma în cont, trebuie să știi că nu ai nicio restricție în ceea ce privește modul în care vei folosi bănuții. Bineînțeles, îți recomandăm să folosești creditul de nevoi personale într-un mod care să îți aducă ție și familiei tale cât mai multe beneficii.

  • Perioada scurtă de rambursare

La noi în țară perioada de rambursare a unui credit de nevoi personale este cuprinsă între 5 și 10 ani. Această perioadă este scurtă, mai ales dacă ne referim la un credit imobiliar, unde perioada de rambursare poate ajunge și până la 35 de ani. De ce este importantă această perioada de rambursare? Ei bine, cu cât perioada este mai scurtă cu atât vei plăti mai puțin, căci nu vei mai plăti dobânda aferentă fiecărui an.

  • Refinanțarea creditului

Chiar dacă atunci când aplici pentru un credit bancar nu îți dorești să te gândești și la imposibilitatea achitării ratelor, trebuie să știi că această situație este des întâlnită. De aceea, creditele de nevoi personale pot fi refinantate.

  • Poți aplica oricând

Pentru un credit de nevoi personale poți aplica oricând, chiar și în timpul weekendului.

Chiar dacă îți dorești un credit de nevoi personale, trebuie să știi că sunt persoane care nu sunt eligibile. Prin urmare, trebuie să te asiguri că îndeplinești toate condițiile pe care instituțiile bancare le impun. Condițiile de eligibilitate sunt diferite de la o banca la alta, dar în cele mai multe cazuri te vei lovi de aceleași cerințe, și anume:

–          Vechimea pe care o ai în muncă;

–          Venitul lunar brut sau net;

–          Antecedentele financiare;

–          Alte rate și credite.

Îți recomandăm să ceri cât mai multe oferte și să cauți cea mai bună soluție pentru tine și familia ta.

Știm cu toții că un credit bancar vine cu o serie de responsabilități și griji. Prin urmare, pe final îți recomandăm:

–          Să analizezi cât mai multe oferte de pe piață și să o alegi pe aceea care îți permite să plătești cât mai puțin;

–          Să nu împrumuți o sumă de bani mai mare decât ai avea nevoie.

–          Să analizezi cu atenție ratele pe care trebuie să le achiți lunar și să te asiguri că îți permiți să le achiți.

–          Să cheltui bănuții întotdeauna responsabil.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`